over mij

Mijn naam is Saskia van der Hijden: o.a. moeder van 3 (te) gekke jongens, pindakaaslover, slechtste danser ever, perfectionist, open raampjes in de zomer rijder & bourgondische brabander.

Met mijn 43 jaar heb ik inmiddels wat levenservaring op zak. Een van die waardevolle lessen is dat écht goed zorgen voor jezelf d.m.v. een gezonde leefstijl je zoveel moois kan brengen.

Van jongs af aan was ik altijd al gek van sporten, als kind bestond dat uit turnen maar inmiddels vind ik mijn uitlaatklep in o.a. boksen, krachttraining en yoga. 

Sporten maakt me fysiek en mentaal sterker en laat me telkens zien waartoe ik in staat ben!  Leert me dat ik door inzet en doorzetten mezelf altijd kan verbeteren. Dat vind ik er zo fantastisch aan! Dus tja ik ben inderdaad zo’n gekkie die sporten gewoon echt heel leuk vind. Maar weet je wat daar nou het mooie van is, dat enthousiasme werkt behoorlijk aanstekelijk heb ik gemerkt. Dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen! 

Naast mijn passie voor gezonde leefstijl heb ik altijd al een drive gehad anderen te motiveren, coachen en ondersteunen. Waardoor ik in eerste instantie de HBO studie social work heb gedaan.

Inmiddels heb ik meerdere opleidingen op het gebied van (pré,-en postnatale) training én voeding gevolgd.  En combineer ik mijn liefde voor coaching met mijn passie voor beweging en voeding.  

Ik help ook jou graag om de beste versie van jezelf te vinden!

Zie ik je snel?!

Personal trainer vught